žumpa - co na srdci, to na monitoru
|
stemi |
Přidané 29.07.2018 17:14
|

Držitel metálu Za zásluhy

Příspěvek: 907
Založený: 18.12.2016 03:08
|
každý jsme si hnedle ulomil a ták za studena sme si pošmákli, někdy hned u obchodu ... To byla dobrota
A to já tak ňák taky a bez předsudků a teď si jen chvílu počkám než se vytáhne z udírny, svjete dif se a štyrycetiletý vzpomínky sů rázem tu 
Nó a f těch vedrech jsou tu pod slunečníky namontovaný taký trysky co nad sezením rozprašujou vodní mhu...bezva nápad, vyfotím to
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 31.07.2018 09:19
|

|
Mha
stemi přiloženo následujícíobrázky:
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 31.07.2018 14:45
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
To je dobrej nápad ... Já teď využívám tento schlazovací vynález, bo naše blízká vodní nádrž už taky začíná mít tu "svěží hráškovou barvu" ... 
[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/DSC01629.jpg[/img] is not a valid Image. ...
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 31.07.2018 17:44
|

|
To je dobrej nápad
Bych řek a gdo už to vyzkoušel ten ví 
+ spotřeba vody i energije 0,0nic
a okamžitě po připojení rychlospojkou 1/2" zahradní hadicí fše maká a je dispozici
- škoda, žesemvotom nevjeděl dříf
|
|
|
|
stemi |
Přidané 15.08.2018 15:12
|

|
Noatak ešče dyž ty prašifky tu zatím žádný nerostó...pár rybek jako náhrada, sámo, že tu vodnás z Kerska nad zdymadlem v Hradištku. Huš sa udí, He 
|
|
|
|
yetti |
Přidané 21.08.2018 09:05
|

Plukovník

Příspěvek: 949
Založený: 08.11.2016 14:14
|
počasí je super, máte naplánované hezké výjezdy, Vánoce za humny ...... prostě pohoda na rentě 
.... někteří se divíte že jsem se stáhl do ústraní, tak jsem se rozhodl to napsat všem. Je to tak, jsou doby, kdy virtuálně žít nestíhám, nabral jsem si toho hodně že se potkávám, ale jsem šťastnej a na sezení u PC nemám sílu a chuť a v práci to taky vždy nejde .... dělám více co mě baví, v bydlíku spím více jak doma a už skoro nevím co to je hodit nohy na stůl ... prostě si plním sen být zase aktivní a šťastnej. A k tomu se blíží zima a chci dotáhnout spoustu restů. Další neméně důležitý, spíš ten nejzásadnější faktor je ten, že můj jihočeský a mladistvý humor není k pochopení v jiných částech naší kotliny a tak bych nerad nikomu dalšímu z Vás ubližoval svým dalším nemístným plkáním. Více to nebudu rozvádět.
Občas se asi ozvu, kdokoli budete chtít se ukázat jste vítáni, nabídka na azyl je stále aktuální .... kdokoli .... a to je asi tak vše ... a děkuju za všechno, jste všichni úžasní
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗
Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo 
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 21.08.2018 14:16
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 1220
Založený: 05.11.2016 12:46
|
Radku, to je trošku hořký příspěvek. Nevím o co jde, ani po tom nebudu pátrat, ale někdy ten napsaný text někdo pochopí jinak, než jak byl myšlen. K nicemu Tě nepřemlouvám, piš jak chceš, ale nezanevři na nás . Nakonec telefon na sebe máme, takže když bude potřeba, víme, jak se najít i bez KK50. Já s Tvým jihočeským humorem problém nemám .
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
|
|
|
|
JosDosk |
Přidané 22.08.2018 08:11
|

Major

Příspěvek: 358
Založený: 06.11.2016 07:12
|
Ahoj. Snad první týden v září už nebudou taková horka, zapřáhneme a po čtyřiceti kilometrech asi na pět nocí zakempujeme, bude to ukončení sezony. Očekávám, že to bude schváleno. Co se dá dělat, když počasí nepřeje, ta horka by nás zcela určitě zahubila. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 22.08.2018 09:33
|

Hlavní administrátor

|
Pepo, my jsme teď na termálech v Chalmové. Teplo snášíme v pohodě, ale chladnička zlobí. Pak to s Tebou zkonzultuju. Jinak termály tu jsou, ale jsme jen ve venkovních bazénech, které maji cca 26°C.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
|
|
|
|
vondracek |
Přidané 24.08.2018 16:52
|

Major

Příspěvek: 316
Založený: 08.11.2016 07:58
|
yetti napsal:
počasí je super, máte naplánované hezké výjezdy, Vánoce za humny ...... prostě pohoda na rentě 
.... někteří se divíte že jsem se stáhl do ústraní, tak jsem se rozhodl to napsat všem. Je to tak, jsou doby, kdy virtuálně žít nestíhám, nabral jsem si toho hodně že se potkávám, ale jsem šťastnej a na sezení u PC nemám sílu a chuť a v práci to taky vždy nejde .... dělám více co mě baví, v bydlíku spím více jak doma a už skoro nevím co to je hodit nohy na stůl ... prostě si plním sen být zase aktivní a šťastnej. A k tomu se blíží zima a chci dotáhnout spoustu restů. Další neméně důležitý, spíš ten nejzásadnější faktor je ten, že můj jihočeský a mladistvý humor není k pochopení v jiných částech naší kotliny a tak bych nerad nikomu dalšímu z Vás ubližoval svým dalším nemístným plkáním. Více to nebudu rozvádět.
Občas se asi ozvu, kdokoli budete chtít se ukázat jste vítáni, nabídka na azyl je stále aktuální .... kdokoli .... a to je asi tak vše  ... a děkuju za všechno, jste všichni úžasní 
Radku! Víme o tobě, že jsi velmi aktivní človíček a to ve všech možných směrech.
Vzpomínám na tvoje vyprávění o dobrodružných cestách, horských aktivitách, stavebních a jiných činnostech, akcích se svými i ostatními dětmi, sportovními..... atd. Jednou z tvých pro nás bohulibých aktivit je i tvoje několikaletá soudržnost s námi, o generaci staršími. Je to asi tak, že my, kterým je skoro jednou tolik let, co tobě, vnímáme svět okolo sebe již jako věc nám známou, kdy nás může překvapit jen nějaká nová choroba, nebo živelná katastrofa. Proto toho k psaní na tento webík mnoho nemáme. O to radostněji vítáme to, když někdo mladší
a plnohodnotně žijící nás informuje o svých prožitcích a tím nás vrací o mnoho let zpět. To prosím platí i pro druhého Radka a jednu nám milou Radku!
Proto prosím přehodnoť svoje rozhodnutí, drobná příkoří / jsou-li vůbec podstatná/ přejdi, komu se zdá tvůj zcela normální humor nestravitelný, ať to nečte. Když máme někdy něco k napsání, činíme tak, ale rádi si přečteme něco od mladých a naplno žijících.
Rádi se s tebou zase někde potkáme, stíhej svoje aktivity a to i tak, aby ti zbylo trochu času na zprávičku pro své přestárlé přátele.  |
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 24.08.2018 22:30
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
Yetti, já taky neé ...
Upravil/a Jarda a Maru dne 25.08.2018 06:53
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 25.08.2018 09:50
|

|
Proto toho k psaní na tento webík mnoho nemáme. O to radostněji vítáme to, když někdo mladší
a plnohodnotně žijící nás informuje o svých prožitcích a tím nás vrací o mnoho let zpět.
Tak ňák to je...lidičky neblbněte a jedeme dál
|
|
|
|
yetti |
Přidané 28.08.2018 08:12
|

Plukovník

|
Taková malá vsuvka z medií: Nějakej trouba tady řešil, že klesla voda na Teplé Vltavě pod minimální hodnotu pro plutí, což bylo letos poprvé (loni to byli skoro celý srpen) a prý to byla mediálně důležitá zpráva jak republika je na tom zle s vodou ..... a včera byla jedna známá na Nově že prý ve Volarech neměřili -8 stupňů, což tady nikdo neví. Mladíci dělající reportáž ji nutili říkat nesmyly jen aby to bylo akční a tak ona naivní starší dáma opojena slávou vyprávěla jak jí všechno pomrzlo a dokonce i to, co nemá a nikdy neměla .... teď je tady pro blázny .... takže co řeknou a napíšou v médiích je jen výplod snah bulváru zajistit senzaci, postavenou na normálních věcech co děli, dějí a budou běžně dít neustále .... třeba že je v létě vedro a v zimě zima, dokonce že napadne sníh v lednu a nebo že v lednu sníh nenapadl .... bože jak jsem rád, že sem tyhle nesmysly jako televize, Facebook atd odřízl .... A přestože hlásili sucho a národní tragédii, řeka se o víkendu plula a já tam byl několikrát a v kajaku je mi teploučko a dokonce jsem se pokaždé koupal na soutoku .... takže asi tak .... a v září budu ve škole .... v kovářský ... se těšim ... posouvá se to hezky
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 28.08.2018 09:17
|

Hlavní administrátor

|
yetti napsal:
.... a v září budu ve škole .... v kovářský ... se těšim ... posouvá se to hezky
Jj, v září jdou děcka do školy, to se ví .
A zprávy na Nově, tomu snad nikdo nevěří.
|
|
|
|
stemi |
Přidané 29.08.2018 14:00
|

|
A tuná je tu samej chudák "vozejčkář"...dyžsetotu z polesí vyrojilo, nestačil sem valit bulvy...nohy i ruce diftese měli fšici a ešče ke fšemu většina hraje i tééénys 
Upravil/a stemi dne 29.08.2018 15:25
|
|
|
|
yetti |
Přidané 31.08.2018 05:50
|

Plukovník

|
.... asi budu brzo taky vozejčkář .... včera mi přivezli prvních 26 tun kamene a vysypal mi to ten Jouza přímo do vjezdu ..... a dnes by měli přivézt štěrk (jen 16 tun) .... no a nějak se to těm mejm zádům pro včerejšku nelíbí ..... mno to zas bude podzim. A to má být na víkend hnusně a pršet, tak se na to .... vyto a vyrazím v pátek večer do Rakous a v sobotu se opravím v sauně. A v neděli se uvidí podle počasí a stavu těla. ... A taky je ve hře pracovně Šumava, ale vody je nepatrně pod hranicí splouvání, ale jak zaprší .... snad ten hnus počasí ty lidičky odradí. .... poprvé letos si přeju nikam nejet .... naštěstí můžu bejt za deště v dílničce a bušit do kovadliny (třeba hlavou) nebo hoblovat .... to ... ňákou vjetef
Upravil/a yetti dne 31.08.2018 06:00
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 31.08.2018 06:21
|

Hlavní administrátor

|
No teda, že by trochu kamínků a štěrku unavilo i sněžného muže? Tak se dej dohromady .
|
|
|
|
stemi |
Přidané 02.09.2018 07:51
|

|
Hle Undatry přímo u silnice hunás fKersku
stemi přiloženo následujícíobrázek:
|
|
|
|
yetti |
Přidané 03.09.2018 05:38
|

Plukovník

|
Vždycky jsem si myslel, že jsou Rakušani tak trošku jinde a že se máme od nich co učit, ale ...... stál jsem o víkendu v Rakousku na jednom stellplatzu, nádherný místo, voda, elektrika a odpad ..... a koukám, že si tam rakušák vypouští celou odpadní vodu jen tak, asi 20m od odpadu, servisní místo přímo před očima, kolem auta louže a pěna .... a ještě se tvářil jak hovado .... no chápete to?
jo a neviděl sem nikde ondatru, ale jen tu a tam bobra .... v sauně
|
|
|
|
yetti |
Přidané 04.09.2018 12:51
|

Plukovník

|
Záda jsem si o víkendu opravil a dnes už neprší, tak se bude pokračovat s přemisťováním kamene .... a taky možná vyrazím s klukama na houby .... nebo zítra sám .... uvidí se .... teplo a vlhko je tak snad porostou. Zatím jsem veškeré úlovky kompletně rozdal a pár praváčků na řízečky by se šiklo. Nasušeno ale máme dost ještě z loňska.
|
|
|