04.05.2025 20:13
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
stemi
každý jsme si hnedle ulomil a ták za studena sme si pošmákli, někdy hned u obchodu ... To byla dobrota

A to já tak ňák taky a bez předsudků a teď si jen chvílu počkám než se vytáhne z udírny, svjete dif se a štyrycetiletý vzpomínky sů rázem tu Mrknutí

Nó a f těch vedrech jsou tu pod slunečníky namontovaný taký trysky co nad sezením rozprašujou vodní mhu...bezva nápad, vyfotím to Pff
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

stemi
Mha
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2018-07-30-1426_2.jpg 2018-07-30-1425.jpg

Jarda a Maru
To je dobrej nápad ... Já teď využívám tento schlazovací vynález, bo naše blízká vodní nádrž už taky začíná mít tu "svěží hráškovou barvu" ...NaštvanýŠklebící se

[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/DSC01629.jpg[/img] is not a valid Image. ... www.celysvet.cz/skin/smile/s1493.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
To je dobrej nápad

Bych řek a gdo už to vyzkoušel ten ví Pff
+ spotřeba vody i energije 0,0nic
a okamžitě po připojení rychlospojkou 1/2" zahradní hadicí fše maká a je dispozici

- škoda, žesemvotom nevjeděl dříf Cool

stemi
Noatak ešče dyž ty prašifky tu zatím žádný nerostó...pár rybek jako náhrada, sámo, že tu vodnás z Kerska nad zdymadlem v Hradištku. Huš sa udí, He Pff
20180813_082432.jpg 2018-08-13-1449_1.jpg

yetti
počasí je super, máte naplánované hezké výjezdy, Vánoce za humny ...... prostě pohoda na rentě Úsměv
.... někteří se divíte že jsem se stáhl do ústraní, tak jsem se rozhodl to napsat všem. Je to tak, jsou doby, kdy virtuálně žít nestíhám, nabral jsem si toho hodně že se potkávám, ale jsem šťastnej a na sezení u PC nemám sílu a chuť a v práci to taky vždy nejde .... dělám více co mě baví, v bydlíku spím více jak doma a už skoro nevím co to je hodit nohy na stůl ... prostě si plním sen být zase aktivní a šťastnej. A k tomu se blíží zima a chci dotáhnout spoustu restů. Další neméně důležitý, spíš ten nejzásadnější faktor je ten, že můj jihočeský a mladistvý humor není k pochopení v jiných částech naší kotliny a tak bych nerad nikomu dalšímu z Vás ubližoval svým dalším nemístným plkáním. Více to nebudu rozvádět.

Občas se asi ozvu, kdokoli budete chtít se ukázat jste vítáni, nabídka na azyl je stále aktuální .... kdokoli .... a to je asi tak vše Úsměv ... a děkuju za všechno, jste všichni úžasní Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Radku, to je trošku hořký příspěvek. Nevím o co jde, ani po tom nebudu pátrat, ale někdy ten napsaný text někdo pochopí jinak, než jak byl myšlen. K nicemu Tě nepřemlouvám, piš jak chceš, ale nezanevři na nás Úsměv. Nakonec telefon na sebe máme, takže když bude potřeba, víme, jak se najít i bez KK50. Já s Tvým jihočeským humorem problém nemám Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. Snad první týden v září už nebudou taková horka, zapřáhneme a po čtyřiceti kilometrech asi na pět nocí zakempujeme, bude to ukončení sezony. Očekávám, že to bude schváleno. Co se dá dělat, když počasí nepřeje, ta horka by nás zcela určitě zahubila. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, my jsme teď na termálech v Chalmové. Teplo snášíme v pohodě, ale chladnička zlobí. Pak to s Tebou zkonzultuju. Jinak termály tu jsou, ale jsme jen ve venkovních bazénech, které maji cca 26°C.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

vondracek
yetti napsal:

počasí je super, máte naplánované hezké výjezdy, Vánoce za humny ...... prostě pohoda na rentě Úsměv
.... někteří se divíte že jsem se stáhl do ústraní, tak jsem se rozhodl to napsat všem. Je to tak, jsou doby, kdy virtuálně žít nestíhám, nabral jsem si toho hodně že se potkávám, ale jsem šťastnej a na sezení u PC nemám sílu a chuť a v práci to taky vždy nejde .... dělám více co mě baví, v bydlíku spím více jak doma a už skoro nevím co to je hodit nohy na stůl ... prostě si plním sen být zase aktivní a šťastnej. A k tomu se blíží zima a chci dotáhnout spoustu restů. Další neméně důležitý, spíš ten nejzásadnější faktor je ten, že můj jihočeský a mladistvý humor není k pochopení v jiných částech naší kotliny a tak bych nerad nikomu dalšímu z Vás ubližoval svým dalším nemístným plkáním. Více to nebudu rozvádět.

Občas se asi ozvu, kdokoli budete chtít se ukázat jste vítáni, nabídka na azyl je stále aktuální .... kdokoli .... a to je asi tak vše Úsměv ... a děkuju za všechno, jste všichni úžasní Úsměv

Radku! Víme o tobě, že jsi velmi aktivní človíček a to ve všech možných směrech.
Vzpomínám na tvoje vyprávění o dobrodružných cestách, horských aktivitách, stavebních a jiných činnostech, akcích se svými i ostatními dětmi, sportovními..... atd. Jednou z tvých pro nás bohulibých aktivit je i tvoje několikaletá soudržnost s námi, o generaci staršími. Je to asi tak, že my, kterým je skoro jednou tolik let, co tobě, vnímáme svět okolo sebe již jako věc nám známou, kdy nás může překvapit jen nějaká nová choroba, nebo živelná katastrofa. Proto toho k psaní na tento webík mnoho nemáme. O to radostněji vítáme to, když někdo mladší
a plnohodnotně žijící nás informuje o svých prožitcích a tím nás vrací o mnoho let zpět. To prosím platí i pro druhého Radka a jednu nám milou Radku!
Proto prosím přehodnoť svoje rozhodnutí, drobná příkoří / jsou-li vůbec podstatná/ přejdi, komu se zdá tvůj zcela normální humor nestravitelný, ať to nečte. Když máme někdy něco k napsání, činíme tak, ale rádi si přečteme něco od mladých a naplno žijících.
Rádi se s tebou zase někde potkáme, stíhej svoje aktivity a to i tak, aby ti zbylo trochu času na zprávičku pro své přestárlé přátele. Mrknutí

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

... Já s Tvým jihočeským humorem problém nemám Úsměv.

Yetti, já taky neé ... smileys.cz/smiles/smajlici-smich/smileys-cz-137.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 25.08.2018 06:53
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Proto toho k psaní na tento webík mnoho nemáme. O to radostněji vítáme to, když někdo mladší
a plnohodnotně žijící nás informuje o svých prožitcích a tím nás vrací o mnoho let zpět.

Tak ňák to je...lidičky neblbněte a jedeme dál Vyděšený

yetti
Taková malá vsuvka z medií: Nějakej trouba tady řešil, že klesla voda na Teplé Vltavě pod minimální hodnotu pro plutí, což bylo letos poprvé (loni to byli skoro celý srpen) a prý to byla mediálně důležitá zpráva jak republika je na tom zle s vodou ..... a včera byla jedna známá na Nově že prý ve Volarech neměřili -8 stupňů, což tady nikdo neví. Mladíci dělající reportáž ji nutili říkat nesmyly jen aby to bylo akční a tak ona naivní starší dáma opojena slávou vyprávěla jak jí všechno pomrzlo a dokonce i to, co nemá a nikdy neměla .... teď je tady pro blázny .... takže co řeknou a napíšou v médiích je jen výplod snah bulváru zajistit senzaci, postavenou na normálních věcech co děli, dějí a budou běžně dít neustále .... třeba že je v létě vedro a v zimě zima, dokonce že napadne sníh v lednu a nebo že v lednu sníh nenapadl .... bože jak jsem rád, že sem tyhle nesmysly jako televize, Facebook atd odřízl .... A přestože hlásili sucho a národní tragédii, řeka se o víkendu plula a já tam byl několikrát a v kajaku je mi teploučko a dokonce jsem se pokaždé koupal na soutoku .... takže asi tak .... a v září budu ve škole .... v kovářský ... se těšim ... posouvá se to hezky

Admin_Radek
yetti napsal:

.... a v září budu ve škole .... v kovářský ... se těšim ... posouvá se to hezky

Jj, v září jdou děcka do školy, to se ví Úsměv.

A zprávy na Nově, tomu snad nikdo nevěří.

stemi
A tuná je tu samej chudák "vozejčkář"...dyžsetotu z polesí vyrojilo, nestačil sem valit bulvy...nohy i ruce diftese měli fšici a ešče ke fšemu většina hraje i tééénys Cool
2018-08-26-1464.jpg 2018-08-26-1463_1.jpg

Upravil/a stemi dne 29.08.2018 15:25

yetti
.... asi budu brzo taky vozejčkář .... včera mi přivezli prvních 26 tun kamene a vysypal mi to ten Jouza přímo do vjezdu ..... a dnes by měli přivézt štěrk (jen 16 tun) .... no a nějak se to těm mejm zádům pro včerejšku nelíbí ..... mno to zas bude podzim. A to má být na víkend hnusně a pršet, tak se na to .... vyto a vyrazím v pátek večer do Rakous a v sobotu se opravím v sauně. A v neděli se uvidí podle počasí a stavu těla. ... A taky je ve hře pracovně Šumava, ale vody je nepatrně pod hranicí splouvání, ale jak zaprší .... snad ten hnus počasí ty lidičky odradí. .... poprvé letos si přeju nikam nejet Úsměv .... naštěstí můžu bejt za deště v dílničce a bušit do kovadliny (třeba hlavou) nebo hoblovat .... to ... ňákou vjetef Úsměv
Upravil/a yetti dne 31.08.2018 06:00

Admin_Radek
No teda, že by trochu kamínků a štěrku unavilo i sněžného muže? Tak se dej dohromady Úsměv.

stemi
Hle Undatry přímo u silnice hunás fKersku
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2018-08-31-1467.jpg

yetti
Vždycky jsem si myslel, že jsou Rakušani tak trošku jinde a že se máme od nich co učit, ale ...... stál jsem o víkendu v Rakousku na jednom stellplatzu, nádherný místo, voda, elektrika a odpad ..... a koukám, že si tam rakušák vypouští celou odpadní vodu jen tak, asi 20m od odpadu, servisní místo přímo před očima, kolem auta louže a pěna .... a ještě se tvářil jak hovado .... no chápete to?

jo a neviděl sem nikde ondatru, ale jen tu a tam bobra .... v sauně Úsměv

yetti
Záda jsem si o víkendu opravil a dnes už neprší, tak se bude pokračovat s přemisťováním kamene .... a taky možná vyrazím s klukama na houby .... nebo zítra sám .... uvidí se .... teplo a vlhko je tak snad porostou. Zatím jsem veškeré úlovky kompletně rozdal a pár praváčků na řízečky by se šiklo. Nasušeno ale máme dost ještě z loňska.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového