žumpa - co na srdci, to na monitoru
|
Robert |
Přidané 21.01.2018 21:46
|

Kapitán

Příspěvek: 151
Založený: 07.11.2016 21:03
|
Na Stemiho webu se těch fotek moc nevkládalo, ale přeci jen .... občas tam něco přistálo. Nevím, jestli by ten účet šel dále využívat, ale třeba by šlo založit nový, k němuž by měli členové přístup. Já tedy mám na Rajčeti svůj a asi stačí (pokud bych chtěl dát v plac nějaké fotky) dát na něj odkaz.  |
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 22.01.2018 06:45
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
Na Rajče (Stemiho) je třeba se příhlásit e-mailem "relaxsport@centrum.cz" a heslem "333" (nejsem si jistá.)... Já mám založený svůj účet a mohu založit další NOVÝ ÚČET s přístupem pro nás všechny, ale bude stačit, když si někdo vzpomene na to heslo ...
P. S. už jsem si vzpomněla, obojí platí ....
Upravil/a Jarda a Maru dne 24.01.2018 13:54
|
|
|
|
JosDosk |
Přidané 22.01.2018 08:28
|

Major

Příspěvek: 358
Založený: 06.11.2016 07:12
|
Ahoj, a nebyl by tu někdo jiný, kdo by mi poradil, jak si založit tedy svůj účet, kolik peněz na něj nejméně musím vložit, aby to fungovalo? Já, když sedám k počítači, tak očekávám jen samé záludnosti, kterým vy ostatní dovedete bravurně čelit, kdežto proti mně PC stále bojuje a nikdy nevím, jak to nakonec dopadne. Byl bych rád, když zde uveřejním nějaké obrázky s naší tématikou, aby to bylo přístupno všem tady kdykoliv si vzpomenou a ne přes nějaký můj účet, o kterém nebude nikdo nic vědět a ani nebude vědět, který účet to je. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor
|
|
|
|
yetti |
Přidané 22.01.2018 09:04
|

Plukovník

Příspěvek: 949
Založený: 08.11.2016 14:14
|
Ahoj,
myslím, že vytvářet nový účet je zbytečné, když už ho tenkrát Miloš založil a dal nám ho k dispozici. Jsou tam beztak jen fotky a alba KK50+. Návod určitě pošle, jen co se někde objeví. Jsem právě v zabezpečeném stavu a nemůžu se tam přihlásit abych poslal odkazy.
pokud by to nevyhovovalo, pak se dá založit jiný účet zdarma.
Y.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗
Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo 
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 22.01.2018 09:21
|

Generálmajor

|
JosDosk napsal:
... nebyl by tu někdo jiný, kdo by mi poradil, jak si založit tedy svůj účet, kolik peněz na něj nejméně musím vložit, aby to fungovalo?
Zde na webu v levo v Navigaci klikneš na "Alba KK50+F - Rajče, ukáže se ti (Stemiho) stránka "rajce.net". Tak úplně v pravo nahoře klikneš myší na "Založit účet" a rámeček si vyplníš podle svého - nevím, zda tam musí být "Přezdívka", ale určitě "E-mail" a "heslo" a potvrdíš to v rámečku "založit účet zdarma".... a je hotovo.
Na obrazovce tvého PC se ti vytvoří ikonka červeného rajčete a dvojklikem myší na ni se dostaneš ihned na svůj účet bez dalšího přihlašování se. Tady teď na tom svém účtu si můžeš vytvářet svoje alba různých názvů, když klikneš úplně nahoře v pravo na rámeček "Vytvořit album" a do těchto event. vytvořených svých alb si můžeš přidávat jakékoliv fotky kliknutím na "Přidat fotky a videa" ... Když budeš z účtu odcházet, odhlaš se kliknutím v pravo nahoře na "Můj účet" a "Odhlásit" ... |
|
|
|
JosDosk |
Přidané 22.01.2018 11:23
|

Major

|
Ahoj, jasně. Takže ostatní zde mají smůlu, pokud nebudu při prohlížení mých obrázků na mém "účtu" asistovat. Na to účet na Rajčeti nepotřebuju, můžu si je prohlédnout kdykoliv ze svého PC.
Tak alespoň něco. Jde o dvojlehokolo, kde přední cyklista řídí a jeho výkon je převeden pohonem předního kola, zadní jezdec leží zády ke směru jízdy a šlapáním, ze svého pohledu šlapáním dopředu, tak pohání kolo zadní. Každý ovládá převod na svoje kolo svým měničem převodů podle vlastního uvážení a dispozice. Čáo, Pepa
JosDosk přiloženo následujícíobrázky:
Recesista a mystifikátor
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 23.01.2018 08:40
|

Generálmajor

|
Admin_Radek napsal:
Však Ty jsi Pepo přišel se Senecovým citátem, ze když nemáš co říct, tak mlč. Koukám, všichni se toho drží  .
A já zase koukám a jen tak si v duchu blábolím sama se sebou .... I když zde naši členové "mlčí", přesto ty naše "ojedinělé bláboly" přečtou denně stovky "čtenářů" ... Nevěříte ? Počítejte se mnou, třeba mně sčítání nejde ...
Včera ráno, když sem sem psala svůj příspěvek č. 363, zapsala jsem si počet "shlédnutí" tohoto vlákna 47.880 ks. Než jsem svůj příspěvek "odeslala", byl už stav 48.137. A dnes ráno je to 48.634....
A proto 3 x hurááá, aspoň za ty čtenáře, ale proč nic nenapíší ??? ...spisovatelů je vždycky míň, že ?? A nebo že by to bylo adminovým "počítadlem" ??  |
|
|
|
yetti |
Přidané 23.01.2018 09:11
|

Plukovník

|
to je prosté .... bo jsou to moudří lodičkové a neradi prozrazují tolika webšmírákům co uvádíš kde jsou, co kde maj, kdy nejsou doma ..... aby nedali různým pachatelům možnost něco páchat. 
Hádám že v Kersku padlo hoooodně polomů a Miloš nestíhá vozit a pílit, Zděnda se nám s poza monitoru tlemí, Jaromír se muší starat o nevěstu, Lumír plánuje letošní mega severní výlet a další a další mají určitě spoustu svých starostí. Tak sem občas nakouknou a zjistěj, že tady nic nezjistěj a tak sou v klidu. ..... ale kdyby věděli co neví, to by se divili 
A taky jsem v rámci karavanového samodomostudia nešel na prodej obytku s logem KK50+ frantové a tak sme je asi už i začali odrazovat a plošně se zbavujou všeho, co nás může pojit .... Maruško! Naštěstí pro nás, není psací aktivita kolegů a kamarádů naše cestování na sobě závislé a tak to už neřeším. A protože vím, že to alespoň čtou, tak až nám budou mít co říct, tak to řeknou
Jinak je venku hezky hnusně co?
|
|
|
|
Robert |
Přidané 23.01.2018 10:01
|

Kapitán

Příspěvek: 151
Založený: 07.11.2016 21:03
|
Kamarád se rozhodl, že si v létě půjčí OA a pojede do Norska. Nevíte někdo, jestli po něm případná policejní kontrola nebude chtít zápůjční smlouvu v anglickém překladu a notářem ověřenou? Kdysi jsem něco takového četl, ale neznám detaily. Ono by toto papírování zabralo čas a pokud se platí cca 3000Kč/den, bylo by to drahé potvrzení.  |
|
|
|
yetti |
Přidané 23.01.2018 11:25
|

Plukovník

|
pro vycestování do zahraničí u služebních aut používáme smlouvu česky a anglicky. Prý to tak musí být - říkal kolega správce vozového parku. Smlouva je bez vždy notářského požehnání, nikdo to nikdy neřešil, ale je pravda, že kulaté razítko dělá mnohdy zázraky. Nepíšeš jestli to bude půjčené od soukromníka nebo z půjčovny. Pokud z půjčovny, pak by to mělo být součástí. Pokud bys potřeboval vzor můžu dodat naši předlohu v češtině a angličtině.
Upravil/a yetti dne 25.01.2018 06:49
|
|
|
|
yetti |
Přidané 24.01.2018 11:48
|

Plukovník

|
sníh leze dolu a je spíše jaro, zažíváme parodii na prezidenta, karavanisti povětšinou spí a co se může nepovézt se většinou nepovede, dnes budeme v sauně jen s kamarádkou a to je zakázané , soused dodělal plot a už si nevidíme do talíře a do ložnice a na Mášu neustále mrká nějakej zablešenej toulavej smeták ..... tak jsem se hecnul a tento víkend se tomu postavil bokem a po volbě slušného prezidenta zmizíme s karavanem a s prckama za sněhem a taky jsem si za trest domluvil začátkem ounora několikadenní Alpy .... jestli to takhle půjde dál, tak se z toho zvencnu a zlenivím. V březnu chceme na jarňáky prošmejdit pár vysokohorských středisek a ukázat klukům kouzlo zimy a bílých velehor. Koncem března máme roupy popadnout kola a vyrazit do Toskánska, ale to ještě nejni jistojistý, páč si zdejší kolbenkáři myslej, že žiju jen pro ně .... nenene, nežiju pro to abych pracoval, pracuju pro to, abych mohl žít a oni se to ne a ne naučit.
|
|
|
|
stemi |
Přidané 25.01.2018 04:30
|

Držitel metálu Za zásluhy

Příspěvek: 907
Založený: 18.12.2016 03:08
|
Maru seš si jistá a Yetti je to tak..jen, že fšecko a postaru na Rajčeti funguje beze změny. Ostatní "akademické úvahy" o dalších úložištích fotoalb je každýho vjec 
Jooo a tady zaplaťpánbů funguje taky fšechno postaru 
https://youtu.be/...
https://www.youtu...X4BiqSy_0M
https://www.email...traper.mp4
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ 
|
|
|
|
yetti |
Přidané 25.01.2018 06:44
|

Plukovník

|
Přátelé, kamarádi .... v posledním příspěvku jsem si naběhl a zmínil okrajově kauzu českého prezidenta. Přišlo mi několik emailů na toto téma. Tímto se omlouvám za nechtěnou politickou vsuvku a prosím, neposílejte mi už ty bláboly, jsem dávno pevně rozhodnutý koho opravdu volit nebudu a koho ano. Myslím že bychom se řešením politiky jen rozhádali a protože Vás mám rád a pojí nás karavaning, zůstal bych raději u toho .... nebo u bab .... tetky prominou 
přeji hezký, jarní den .... už i tady je po sněhu a musí se za ním do kopců.
|
|
|
|
drbolovi |
Přidané 25.01.2018 12:25
|

Major

Příspěvek: 230
Založený: 06.11.2016 07:05
|
Maru- lidičky mlčí,......není co psát,nebudem kazit náladu ostatním s našimi zdravotními problémy.Chodíme po doktorech již od začátku listopadu a pokračujeme....
Jinak, STK OPĚT ZDRAŽILA,nebot i na emisích vše fotí atd..Jenda byl dnes s osobním autem a platil emise 950,+technická 990 Kčs.Byl na to upozorněn,již včera,když tam volal,že je zdražení,at si vezme 2000,jo- máme se čím dál lépe |
|
|
|
JosDosk |
Přidané 25.01.2018 14:10
|

Major

|
Ahoj, co mám na srdci: Znovu jsem si přečetl povzdech Roberta o jakési nevýhodě brzd s couvací automatikou přípojných vozidel, tzn. i obytných přívěsů. K tomu mohu říci jen jedno: Nebyla to nevýhoda couvací automatiky jako takové, byla to nevýhoda neseřízené ruční brzdy. Mistr Alois Kober (AL-KO) to vymyslel tak precizně, že tu funguje vždy a naprosto dokonale. Pokud se objeví tento úkaz, že s pořádně zataženou ručkou je karavan nedostatečně zabrzděn směrem dozadu, tak se musí seřídit místo záběru převodu ručky na brzdové táhlo, které je pod karavanem a sice tak, že se bod působení nepatrně posune směrem dozadu, tj. k zadní nápravě. Posunutí ale musí být takově, kdy je ještě "ručka" v poloze "odbrzděno" a brzdy směrem dopředu opravdu nebrzdí, při protočení (zvednutého) kola nejsou slyšet šelesty dotyku čelistí o buben. Při tomto seřízení je pak zabrzdění dozadu skutečně natvrdo. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor
|
|
|
|
JosDosk |
Přidané 27.01.2018 12:08
|

Major

|
Ahoj, tak jsem si vzpomněl na přihlašovací údaje do veřejně přístupných alb na KK50+f a vytvořil jsem pro vás album ze Šternberka, kde byl zrovna mezinárodní sraz cyklistů s lehokoly a my jsme se tam, nevěda, přichomejtli od čtvrtku do pondělí.
Doporučuji také si přečíst úvodní slovo ke galerii, pod obrázky se mnoho popisu nevejde. Čáo, Pepa
http://stemi.rajc...ternberku/
Upravil/a Admin_Radek dne 27.01.2018 12:15
Recesista a mystifikátor
|
|
|
|
yetti |
Přidané 29.01.2018 09:25
|

Plukovník

|
vypustil jsem zase vodu z bydlíku. Nákej vagabund mi dopřál jemnej písek do nádrže na vodu. Tak čistim a čistim a furt se něgde berou zbytky ..... sítka jsou zanesená a nestíhám je mejt.
A proč si tu nádrž nezamknu? Bo nemám funkční zámek, ale asi to budu mušet vopravit. Sem byl naivní a doufal, že se lidi budou chovat jako lidi a ne jako hovada.
Upravil/a yetti dne 29.01.2018 11:20
|
|
|
|
yetti |
Přidané 02.02.2018 11:38
|

Plukovník

|
zrovna sem si fšimnul, že musím sloupnout starou dálniční známku a pořídit novou .... to je situace 
rozbitá řídící jednotka na bufíku se mi nepodařila opravit, takže se koukám po novém
trošku to hůř startuje, tak muším prověřit jedinou žhavící svíčku a nebo startovací baterku
..... ještě že chuť karavanovat převyšuje na nevolí stále něco řešit
|
|
|
|
stemi |
Přidané 03.02.2018 15:52
|

Držitel metálu Za zásluhy

Příspěvek: 907
Založený: 18.12.2016 03:08
|
Taksem už s jednou praštil vo zem (sámo že zakázaným způsobem) 
stemi přiloženo následujícíobrázek:
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ 
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 03.02.2018 16:43
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 1220
Založený: 05.11.2016 12:46
|
Miloši, ty seš ale dřevokaz . Když píšeš, tak se ti asi nic nestalo a jediný kdo sebou práskl na zem je ten strom.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
|
|
|