06.05.2025 21:02
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Robert
Na houby zatím nebyl čas, neb jsme vybalovali a vybalovali a to za špatného počasí. 7°C a drobný déšť. Zítra dám karavan na špalky a pak by byl čas zajít do lesa, ale nemusím, dcera nám dnes přivezla takové množství hub, že jsou teď obložena všechna topení a bude to pro letošek stačit. Mrknutí

Jarda a Maru
Robert napsal:

... neb jsme vybalovali a vybalovali .... Zítra dám karavan na špalky...

Roberte, vy letos získáte prvenství v počtu strávených nocí v karavanu. bestpage.cz/smiles/s3333.gif
Nám se letos tak nedařilo, zatím máme 51 nocí, něco doženeme ještě v termálech a když dovolí počasí, tak na Silvestra v termálech, ale abychom dohnali vás, tak to bychom museli spát v karavanu v garáži u baráku tahem nejmíň do vánoc, ne-li do jara.... bestpage.cz/smiles/s12254.gif

Admin_Radek
My máme zatím 48 nocí v karavanu, budu rád, kdyz skoncim na čísle 55. Víc už asi nezvládneme, jen pokud bychom jeli i na Silvestra a to se mi jako každoročně nebude chtít Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Robert
Letos jsme v karavanu probydleli 124 dní. Vypadalo to na víc, kolem 120ti to máme každý rok i bez výjezdu na jih. Kvůli němu jsme zameškali cestování po vlasti, je to ostuda, pouhý týden a žádný výjezd s 50+. Příští rok se polepšíme. Úsměv

Jana a Petr Maixnerovi
No to nám nezbývá než závidět naše skóre co se týče nocování tak vysoké není ale možná vyhrajeme už konečně titul hrdina práce. Zatím pouze dovolenkáři.
Upravil/a Jana a Petr Maixnerovi dne 10.10.2017 21:58

yetti
fíha Roberte, to můžu jen závidět. Ani ne tak množství nocí, ale spíš zážitků. Petře, na to že to máme při práci tak je super každej den, já to aktuálně nepočítal od posledního sčotu, tak uvidim .... v plánu je toho eště dost, ale záleží to dost na opravě toho mýho nemocnýho topeníbojleru ..... gdyž voni ty ženský potřebujou teplo a furt se mejt a samotnýho mě nechtěj moc pouštět, prej abych nevlčel ... no chápete to?

jinak je dneska venku teplo, to jako že velký. Večer bude sauna a zítra do Práglu za intelektuálama
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
U nás dneska nádherně, tak jsme vyrazili zkusmo do lesa a ... ještě rostou !! za hodinku jsme nasbírali půl košíku krásných mladých václavek, asi 4 suchohřiby a bedle i pro sousedy ....

[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/WP_20171014_17_11_28_Pro.jpg[/img] is not a valid Image. www.caravan24.cz/images/smiley/105.gif

Jirka a Jarka
Maru,pěkné talíře. My už jsme s houbami skončili už to nechci ani vidět.Úsměv

Jarda a Maru
Jirka a Jarka napsal:

My už jsme s houbami skončili už to nechci ani vidět.Úsměv

Jirko, ani takovýto řízečky z bedlí ? [img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/IMG_9618.jpg[/img] is not a valid Image. www.caravan24.cz/images/smiley/yummy.gif

Jirka a Jarka
Maru, to bych se přemohl i s tím rizikem ,že by na Jarka nezbylo a on by mě přerazil vejpůl. Šklebící se

Robert
Dnes bylo celý den slunečno a teplo, ale ráno byla tráva samá jinovatka. Letos poprvé, zima se plíživě blíží. Smutný

yetti
Babí léto je super, snad potrvá ještě půl roku než přijde jaro Úsměv .... dokonce byla včera večer i přijatelně studená voda v sudu .... po sauně .... a těch hvězd a padajících kosmonautů ..... Jináč jsem dnes krapánek nervózní, pač přijdou po "O" kolaudanti posvětit nebo vyvrátit mé tvrzení, že jsem tu kůlnu dodělal dle pravidel a norem a můžu si laskavě požádat o SPZetku na dům Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Ahoj fšichni, jak je u vás u nás? Tady v Dunajské krásně prší ☔ už od včerejšího odpoledne a od dnešního rána se k tomu přidal i parádní fučák. Nevím nevím, jestli přístřešek vydrží.. Ale voda 🏊 je pořád krásně teploučká a nálada parádní ..😁 🏊 😌

stemi
Docela by mne zajímalo co je s Věruš, Drbolovými a dalšími co tu už dlouho ani nehlesli ?

Jináč tady hnusno, nevlídno..ještě že máme kam na to pííívo Úsměv
stemi přiloženo následujícíobrázek:
vstiek.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
stemi napsal:

....ještě že máme kam na to pííívo .... Úsměv

Miloši, tuná seeem ?? https://www.denik...71027.html... www.celysvet.cz/skin/smile/s3252.gif..... www.celysvet.cz/skin/smile/s5071.gif

stemi
Právě dořezaf drvo a za chvilu tam sedlám..počkej počkej imaginárně nebo dokonce fyzicky ?
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Admin_Radek
stemi napsal:

Docela by mne zajímalo co je s Věruš, Drbolovými a dalšími co tu už dlouho ani nehlesli

Ahoj Miloši, co je s Věrou, to netuším. Naposledy se přihlásila v červnu.
Eva s Jendou se sem asi sem tam kouknou, poslední přihlášení maji cca před týdnem, ale tam tuším- Eva si tehdy můj povzdech, že jim tiše závidím toliko volného času, vzala osobně a od té doby nic nenapsala. Byť jsem to opravdu nemyslel nijak špatně a kdo mě zná, ten ví, že sice jsem "urýpaný", ale určitě ne závistivý a nepřející. Mrzí mě to, ale pokud někdo nechce, nic s tím neudělám. Ale je to škoda Zamračený

Evo, seš tam? Tak už se nezlob 👼
Upravil/a Admin_Radek dne 28.10.2017 11:52
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Robert
Eva je někde na výjezdu, takže nemá přístup k netu. Zamračený
Počasí je hnusné, sychravo a lezavo, ale vítr mírný a z poslední dnešní předpovědi nějak vypadlo varování před vichřicí. Šklebící se

Admin_Radek
Tady v Sarvaru vcera fucelo o106, hlavne poryvy vetru byly takove, ze jsem mel strach o nas lehky safari room. Nakonec nam to na boku, na ktery vitr sel, to vyrvalo 4 koliky. Ale skody zadne. Nastesti. A zitra to ma zacit nanovo. Rano to sbalim a pak muze foukat.

Robert
Ráno 3°C, fouká, sluníčko se střídá s přeháňkama, občas ceďák.
V poledne u nás zvonili pracovníci O2 a domáhali se vstupu na zahradu. Prý padl strom na telefonní kabel a potřebovali by to opravit. Ten kabel vede nad naším pozemkem 20 let a čas od času si stěžuji na generálním ředitelství, ať si ho dají do pr....e. Vždy jen slíbí a nic. Teď už tam konečně není a nemusel jsem ho ani přestřihnout. Šklebící se Poslal jsem je k ďasu a šel se podívat, cože se stalo. Z jednoho z modřínů, které jsem si vysadil za plotem, vítr odlomil asi osmimetrový díl a ten při svém pádu přetrhl kabel. Budu mít čím topit. Úsměv Jsem zvědav, jak se teď generální ředitelství zachová. Nehodlám jim vstup na pozemek povolit.
[img]http://img20.rajce.idnes.cz/d2002/6/6359/6359559_359fe90393c2691326d03f01c1edc817/images/20171029_115131.jpg[/img] is not a valid Image.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2