06.05.2025 21:32
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Jarda a Maru
Všude dobře, doma nejlíp.... Poslušně hlásím, že jsme po 17 dnech z5 doma. Cesta z pobřeží od Jadranu (nebo už Jónského moře ?) přes Makedonii, Srbsko i Maďarsko byla hodně dlouhá a hodně nezajímavá... takové velké, širé, (rodné) lány..... hlavně uschlé kukuřice.... smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-263.gif

Jarda a Maru
Kůůrňa, u nás je teda psí počasí.. Nejen zima, že jsme včera večer topili, ale dneska už od oběda prší... Že jsme na tom "jihu" nezůstali... smileys.cz/smiles/smajlici-nastvany/smileys-cz-142.gif

stemi
Prašifky nám tu sic ešče moc nerostou, ale máme tu posvjeceně krásně https://youtu.be/...
Upravil/a stemi dne 14.09.2017 04:55
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

vondracek
Tak jsme se konečně houbařsky ukojili, po dva dny jsme lítali po lese poblíž Uhl.Janovic a celkem spokojenost. Šklebící se

Jarda a Maru
stemi napsal:

... ale máme tu posvjeceně krásně ...

Miloši, a tá "posvjecená" se dá pííít ?? www.celysvet.cz/skin/smile/s0493.gif

stemi
Zdendo..kamarád taky rád, dej GPS ať moc dloooho nebloooodím Mrknutí

Maru..až do konce života a za hoďku jedu - vodvíraj Úsměv
Jináč: Josefský pramen v Kersku je hodně známý, a to oprávněně. Poskytuje vynikající vodu s nižším obsahem CO2, než poděbradské vrty. Má také nižší obsah železa. Díky tomu má snad ještě lahodnější, jemně perlivou chuť, bez přílišné agresivity bublinek. Voda je navíc mírně radioaktivní, a to jí (jak už víme) dodává neopakovatelnou a nepřenosnou originalitu. Obsahuje také jód a lithium, které znalci a gurmáni jistě ocení v celé škále jemných chuťových dozvuků na jazyku. Vrt hluboký 89 metrů je velmi vydatný a nezavírá se ani v zimě. Osobně se domnívám, že kerský pramen nabízí tu nejlahodnější vodu, co nám můžou prameny Polabí nabídnout. (převzato z www.putujici.cz/?...h-pramenu- )
Upravil/a stemi dne 14.09.2017 10:04

vondracek
[quote]stemi napsal:

Zdendo..kamarád taky rád, dej GPS ať moc dloooho nebloooodím Mrknutí

Miloši, je to 49°50´34.9"N, 15°3´33.3"E. Vezmi si velkou nůši, musíš dál od silnice, tam je ve vysokém lese třímetrový hustší smrkový nálet, roste jenom jeden druh a to podborovák, trochu klouzek, červivost nula!
Já už nejedu, podušených mám plný mrazák, tak až zase za rok. Šklebící se Šklebící se

yetti
tož hošové, já už na houby moc nemůžu, leda ilegálně. Mám zákaz, není to už kam dávat a poslední tři houbařské úlovky jsem celé odevzdal ještě před návratem domu. A to je pouze sušíme a tím pádem výrazně redukujem objem ..... ach jo, co by ty ženský říkaly kdybychom byli závislí na lovu a tahali domu divočáky a mamuty a dělali si zásoby na zimu jako dřív .... to je samej konzum, Lídl, Kaufland a co já vim eště. Ouplně takhle likvidujou naši přirozenou úlohu lovce. Smůla je že mě to ale baví Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Díky za týpek Zdendo i Yettimu za inšpiraci..doufám jen, že to ještě letos stačím vobjet Úsměv

Jarda a Maru
U nás už ani nevím kolikátej den prší... Ráno trochu přestalo, tak jsme taky (povzbuzeni vašimi úlovky) vyrazili na prašifky. Za hodinu a půl !! jsme nasbírali skoro půl košíku těch klouzavejch, něco babek "nedohubek" a pár bedlí.... než nás zase vyhnal dost prudkej déšť... V lese je krásně..... a nejvíc tam bylo houbařů....

[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/IMG_9374.jpg[/img] is not a valid Image. Mrknutí
Upravil/a Jarda a Maru dne 17.09.2017 13:08

yetti
kolkolem Husince hmla, ale nahoře je azúro. Sem byl ráno na výpravě za kopečky a ta inverze je úžasná .... já se snad přestěhuju Úsměv

Jarda a Maru
Už dlouho nikdo nenapsal jak se komu kde daří ... U nás od rána lije tak, že jsem ani nepustila ven ušáčky, aby jin náhodou nezmokly kožíšky... Ách jo, to nemám ráda.... smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-108.gif

JosDosk
Ahoj, taky máme trochu hub. Já ne, to starší dcera se zeťákem, vnučkou a vnukem nasbírali.
JosDosk přiloženo následujícíobrázky:
100_2978.jpg 100_2975.jpg

Recesista a mystifikátor

yetti
Pepo ouuuu, to je hezkej pohled. Konečně pořádný houby. Na Šumavě je praváků poskromnu, ta žeň co byla už není, ale já ji stihl a máme nasušeno tolik, co jsem neměl na několik let a to jsme toho většinu rozdali .... když mě to tak baví Úsměv

Jarda a Maru
yetti napsal:

....a to jsme toho většinu rozdali .... když mě to tak baví Úsměv

Radku, mě to taky tak baví... tak když nevíš co s tím, suň to k nám na Vysočinu...... A kdybys ulovil i toho mamuta, já ho bez problémů v kuchyni nějak zpracuju...... smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-91.gif

Jana a Petr Maixnerovi
Ahoj vespolek u nás v Děčíně celý víkend chčije a chčije slovy klasika ve filmu Na samotě u lesa. Ale stihl jsem rybářskou brigádu /posekat kus u našeho sportovního rybníka Oleška/ a ještě ulovit hezkého kapříka. Jana to zkusila na dravce a ulovila štiku bohužel neměla míru /tedy ta štika/

Admin_Radek
My jsme tento víkend karavanovali na kolegově zahradě. V sobotu jsme odpoledne navštívili Biskupický kaléšek, ale hlavně dnes i včera jsme vyběhli do lesa a teď sušíme a sušíme.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jana a Petr Maixnerovi
A to ještě rostou? My jsme byli minulý týden hub bylo dost, ale už nebyly moc hezké a skoro žádné nově vyrostlé. Ale u nás bylo dost větrno a bez deště tak mám dojem že rychle vyschlo podhoubí.

Jaromir
U nás by se také dalo počasí vyjádřit slovy klasika. My měli bejbi víkend a museli být stále doma, tak že dost náročné se udržet na hoře, aby po nás nešlapali, když už ani pohádky v televizi nebavily. Zamračený

Jarda a Maru
To u nás na Vysočině je krásně teplo a sluníčko, počasí přesně vhodné na práci na zahradě. Akorát není co sklízet, bo jablka a ořechy zmrzly, tak jsem otrhala 5 košíků černé aronie pro naše papouchy na zimu... A v pátek a sobotu jsme byli v Budišově nad Budišovkou, a tam bylo taky pěkně se sluníčkem a bez deště. Jediná vada na krásném výletě byla, že jsme se v pátek odpoledne asi půl hodiny zasekli při projíždění Olomoucí (cem) a dál a dál za Olomoucí (cem) popojížděli skoro další půlhodinu ....při projíždění v jednom pruhu v úseku "práce na silnici" do sebe ťukly dvě auta....a ještě jsem našla pár sucháčů a jednoho kozáka na smaženici.... Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2