02.05.2025 13:15
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [12]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
vondracek
Jaromir napsal:

My jsme na tom s časem také na štíru, stále musím chodit do Kolbenky, neb školník se rekreuje s dětmi někde u móře. Přez to jsme si na víkend na Vondráčkovu výzvu udělali výlet do Semína u Přelouče. Voda v rybníce byla čistá a příjemná ke koupání proste pohodička. Teď už opět zadíráme.
Těšíme se na Vás na sletu v Malé Skále. Úsměv

Jo, svatá pravda, konečně zdravíčko dovolilo vyjet, na Semíně byl krásně, slunce, voda,/pivko/, právě před chvílí jsme přijeli. Frantu s Janou jsem zval, ale nedorazili, ani se neozvali. Snad jsou v pořádku! Mrknutí

Jarda a Maru
yetti napsal:

.... jsme na rentierwebu a tak bych poprosil o nějaké vysvětlení, jak že to vlastně je s tím volnem.
Většina z Vás nespí a vstáváte před slepicema. Nemusíte absolvovat mnohahodinovou pracovní proceduru. Takže suma sumárum musí být minimálně 8 až 30 hodin denně volna .....

U mě je to přesně tak...Já přiznávám bez mučení, že se slepicema vstávám a těch 30 hodin volna denně asi teda mám.....Šklebící se, páč si dělám skoro co chcu, nic mě nehoní, akorát muším uklízet, denně vařit, prát, postarat se o domácí "havěť", obdělávat pozemek se zahradou kolem baráku a 600 m2 dalších latifundií, sklízet úrodu a "zpracovat" ji a semtam se postarat o vnoučata.... Samozřejmě všechno nedělám každý den , ale toto všechno jsem dělala i před tím, když jsem dojížděla na 8,5 hodiny do Kolbenky.... Takže teď mám těch 8,5 hodin volných na své koníčky, což je , cestování a počítač ....smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-184.gif

jana a franta
vondracek napsal:

Jo, svatá pravda, konečně zdravíčko dovolilo vyjet, na Semíně byl krásně, slunce, voda,/pivko/, právě před chvílí jsme přijeli. Frantu s Janou jsem zval, ale nedorazili, ani se neozvali. Snad jsou v pořádku! Mrknutí

Zděndo, to se omlouváme, asi došlo k informačnímu šumu. Přijeli bychom strašně rádi, ale "povinnosti" prarodičů nám to nedovolily. Jednou jsou to dochtoři, pak pes, pak PZka, furt něco. Tož na nás nezanevřete a hlaste i nadále pokud někam budete vyrážet. Tak pos..ný léto jako letos, jsme ještě neměli. Zatím 6 nocí v karavanu.

yetti
Úsměv jé Vás tady je Úsměv Úsměv
.... tak já taky popíšu co sem dnes dělal. Ve 4:30 budíček, ranní tréning, od 5:30 v kolbence kde musím zastat provoz za další dva kolegy na dovolené, ve 14:30 domu, úklid bordelu pod přístřeškem a uklizení karavanu po víkendu a připravení karavanu pro Hanky neteř a synovce, páč si je dnes přivezla na prázdniny a chtějí spát v "kavavanu", pak hodinka studia meteorlogie a troška studia okolo PG, pak s Mášou běhat (jen 7km kolem okolních vesnic), pak na skůtru k Blanici na In-Line - 14km svižně. Potom domu, zalít pozemek, navečeřet a teď jsem si sedl k PC, musím dát dohromady žádost o kolaudaci a dát dohromady revize atd .... no a pak skrze sprchu do hajan a ráno ve 4:30 ...... atd....Jinak jsem to nepočítal, ale těch nocí v karavanu bude už kolem 30 a to považuju vzhledem ke stavbě za super. Ještě se dostat zpátky na svou váhu 85 a budu spokojený, páč budu mít čas na další aktivity.

http://soumar-sro.cz
yetti
beru zpět, počítal jsem to podle kalendáře a je to letos už 42 dní v karavanu .... to sem z toho f šoku

Admin_Radek
No tak my počítáme jen noci a máme jich aktuálně 29.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
[quote]yetti napsal:

....podle kalendáře a je to letos už 42 dní v karavanu ....

Radku, seš lepší, my máme teprve 31 nocí...a ke všemu ještě... terazky seš majorom !! www.celysvet.cz/skin/smile/s2230.gif

yetti
.... no jasně že nocí Úsměv ..... vlastně je to prosté, jen v červenci to bylo krom 6 nocí všechny .....

..... na fotky už nebyla večer síla a tady v kolbence je to tak zabezpečené, že se dostanu jen někam a to ještě omezeně takže budou později Smutný Jinak je Blanice v tý horní části opravdu mělká, nad kotníky, místy ke kolenům a jen v tůních se dá namočit celej. Tedy teď kdy je málo vody. Ale je to tady super pro potřeby broďáků a vandráků, žádný lidi, .... Na jaře se dá i splout, ale to je fakt výjimečně. Pod přehradou je to už lepší zvlášť když pustěj stavidla

..... majorom nemajorom, hlavně že je co jíst ne Úsměv

Jaromir
Tak to my jsme proti vám ouplní žabaři, ať počítám jak počítam tak nám to vychází na 13 nocí Naštvaný

stemi
Tož krapet navodlehčenou ...https://youtu.be/...fKW3_Kv15A Pff
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Miloši, je to nádhera, ale pro mě naprosto nedosažitelná, já můžu jen na čtyřech kolech nebo po vodě....páč do éroplánu nevlezu..... A Hrvatsko je stejně krásnější....Náhodou jsem objevila tůdlenctu fotku z loňského Biogradu na Moru a teprve teď koukám, jak tam bylo levně... Takhle plnej talíř dobrot letos v Podgoře začínal na 50 Kunách.....

[img]https://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_0076.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Jarda a Maru dne 09.08.2017 17:37

Robert
Miloši, nejsou na Makarské nějaké potíže? Nejsem ve vobraze, jen jsem něco zaslechl.

stemi
Roberte nevím kdescos, třeba někde v dálce prdlo veverce v prdelce..tak venstím, ináč na Makarské je široširý pojem a nebo, žeby přímo ve městě ? Cool

vondracek
Přátelé, ti co se nepřihlašují při čtení zde neví, že přichází o možnost zúčastnit se krásného srazu našich členů v nádherném kempu. Tento sraz
je vypsán Petrem a Danou jako "Invaze" /z recese užit termín ještě z dob nedávné "studené války karavanů"/.
Pro ty, kteří to neví, tak se jedná o několikaletou tradici setkávání starých i nových přátel v pěkném prostředí s příjemnými zážitky.
Po přihlášení si zde registrovaní mohou počíst více. Mrknutí

yetti
no jasan, starých i nových starých dokonce mladých nových a mladých starých .... to dá rozum ne? Úsměv

a přivezu asi i Lumírvývar, tedy pokud se ke Skále dostavim, páč mi před chvilkou volal že jedou kolkolem a tak se naložíme do sudu a povaříme bůčky, pak jim dám ochutnat nějaký vzorky ze sklepa aby nemohli řídit a budou mušet využít mě pohostinství a přespat .... já jim dám jezdit si jen tak kolem Úsměv

stemi
vondracek napsal:

Přátelé, ti co se nepřihlašují při čtení zde neví, že přichází o možnost zúčastnit se krásného srazu našich členů v nádherném kempu. Tento sraz
je vypsán Petrem a Danou jako "Invaze" /z recese užit termín ještě z dob nedávné "studené války karavanů"/.
Pro ty, kteří to neví, tak se jedná o několikaletou tradici setkávání starých i nových přátel v pěkném prostředí s příjemnými zážitky.
Po přihlášení si zde registrovaní mohou počíst více. Mrknutí

Ještě snad pro nové KáKájisty, nebo co zapomněli, že aj zde http://caravan-cl...lze snadno a rychle zobrazit pár videií z téj doby po kliknutí na příslušný banýrek Aj na Račeti je pár fotek od iných Mrknutí

vondracek
Miloši, svatá pravda, prošel jsem si tam fotky i videa a tiše jsem "nostalgilisoval!! Mrknutí

yetti
Včera jsem byl krapánek pracovně přetíženej, tak rejaguju až teď. Sem měl karavanovou vzácnou návštěvu jednoho zdejšího člena a moooooc sme si to užili .... tož už to je další posádka f pořadí, co ví jaký je povaření v sudu s výhledem a pivíčkem ..... no prostě super ... dík Úsměv

Jináč dnes odpoledne odevzdám děti a pro změnu mizím s karavanem do Rajchu .... trošku jim poběháme po kopcích skopčákům Úsměv

stemi
Nahlédnutí jinam, krásná Španělská zem Mrknutí https://youtu.be/...
Upravil/a stemi dne 22.08.2017 06:23

vondracek
Jojo Miloši! Krásami Španělska se oko starce potěší. Nádherná krajina! Naštvaný

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?