06.05.2025 23:59
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
drbolovi
Stemi- jak to ,žes vyměnil Polabí za Chorvatsko?Vždy jsi nám už dával informace.

stemi
Evo nevyměnil, ale letos jsem nemohl kvůli mámě plánovat..odešla teď nedávno v 95ti.
Jinak je tam od včera už vše v provozu a až možná v záři tam zajedu
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

drbolovi
Tak to mě Miloši mrzí- přijmi od nás upřímnou soustrast.
Jendovi tak máti odešla loni-zrovna,když jsme byli v Chorvatsku

stemi
Děkuji

Vera
Ahoj,bohužel se musím přidat k těm letos "blbě jezdícím"-teď jsem se chvíli válela i ve špitále.A po minulém víkendu zůstal nevylitý hajzlík,snad to auto nevybouchlo Vyděšený

Jarda a Maru
Ách jo, tak jsem u nás čekala bouřky a průtrže mračen..... a zase níííc... Ani nekáplo a sucho je příšerný... večer budu muset zase zalívat, zatím snad je čím.....A jak je u vás... ?? smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-79.gif

stemi
Tak ňák nevím a musel sem dát včéra vožejdlík víc aby se mi rozbřesklo..jiní karaványsti, hógofógo a nebo co ? https://www.youtu...GfxO0VJi0g

yetti
f pátek sem zdrhnul hnedle po o a sjel si Otavu, koupačka u Rabí v lomu a pak prase na obrgrilu s kolegy z kolbenky v Rejštejně pod Kašperkami, v sobotu kolkolem po Šumavě (sem je krapánek povozil po neznámé a hornaté Šumavě) a v neděli pak doma míchačka, krumpáč a lopata, hrábě ..... počasí super tak večer koupačka na Křišťanovickým rybníku. Dnes je tady chladněji a pod mrakem, tak se bude dobře kopat a kátrovat.

http://soumar-sro.cz
yetti
konečně po roce a půl v Husinci alespoň trošku zapršelo. Tráva je už v řiti, ač jsem ji denně zaléval. No suchej hnus velebnosti .... si připadám jak v Chorvatsku, samej kámen, sucho a draho. Jen voda na Křišťanováku nejni slaná ale rašelinová .... pít se ale taky nedá. Navíc máme doma už týden na štélplácku kamarády s obytkou a se třema dětmi, tak se umyl prach z bydlíků a z parapetů Šklebící se

Jaromir
U nás se také v noci přehnalo několik buřin a naše nová střecha na domě dostala svůj první křest a obstála. Teď snad už máme ty nejnutnější věci na domě hotové a můžeme si ho v klidu užívat. Úsměv

jana a franta
Jaromíre a Růžo, užívejte domeček, zasloužíte si to. My jsme na Slovensku zažili jen příšerná vedra, dva dny po sobě bylo 37°C, jinak vedra neklesla pod 34 celsiusů. Jednou přišly mraky a vítr, který nám rozpáral sluneční střechu, tak bude co dělat. Ale spadlo jen asi 15 kapek. A doma po návratu taky samé sucho. Smutný

Admin_Radek
Tak paradoxně jsme měli nejlepší počasí asi my v HR. Zatímco tady bylo 35, v Rovinji 27-28 a koncem týdne při odjezdu ještě snesitelných 30.

Jaromíre a Růženko, užívejte domečku. A doufám, že se na podzim potkáme na nějakém výjezdu KK50.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
vedro, sucho, ohlášené deštíky se nekonají, se osel ..... poslední kousky parcely travinou, ale ta bude zdá se až na jaře, tedy pokud to nesežerou ptáci. Kropím jak ďas, ale teď nebudu měsíc doma a budu tam mít skorotchýni a nevím nevím ..... a nevím co se stalo, ale mezi 21 a21 hodinou se u nás slítávají chrousti či co to je z celých jižních čech a ty nálety se nedaj venku přežít ..... čím jsme pro ně tak lukrativní netuším, ale lítaj kolem střechy, bouraj do okapu že nám zvoní celej domek a když si stoupnu za okno, jdou po mně a mlátí si hlavičkou do skla ..... hotové kamikadze .... co s tím? Do sudu mi lítaj pít včely z nedalekého úlu a med tady nenechaj. Musel sem dát do oken sítě, páč se po ránu vopíchanej ouplně fšude. Vedro je hnusné, až se celej potim. Zlatá zima, to sou všici zalezlí a já mám celé já i kopce jen pro sebe a fšechny místa na parkování po Šumavě jsou prázdná. Úsměv

Jarda a Maru
yetti napsal:

vedro, sucho - je hnusné, .... zlatá zima....!!

A jak jsme všichni v zimě nadávali....!!! www.celysvet.cz/skin/smile/s5709.gif

yetti
já neeeeee Úsměv

Jarda a Maru
yetti napsal:

....se u nás slítávají chrousti či co to je z celých jižních čech a ty nálety se nedaj venku přežít ..... čím jsme pro ně tak lukrativní netuším, ale lítaj kolem střechy, bouraj do okapu že nám zvoní celej domek a když si stoupnu za okno, jdou po mně a mlátí si hlavičkou do skla ..... hotové kamikadze .... co s tím?.....

Radku, uvař si z nich českou nebo francouzskou polívku a nebo jiné delikatesy..... a máš si k tomu vybírat jen "čiperné jedince", které si sám chytíš....
http://tn.nova.cz...oustu.html smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-121.gif

(...fůůůůůůjjjj !!!!)

Jaromir
My si na nedostatek vody momentálně stěžovat nemůžeme, ba naopak. Přehnala se nad námi pořádná buřina a vodu na nás lili vodorovně, tak blbým směrem, že nám podedveřmi nateklo až do chodby. My v tom akorád přijeli domů a z auta jsme dostali odvahu vylést až po chvíli a to byla ta chyba. Po otevření dveří nam šla voda naproti. Doufám, že nepodtekla pod prahem do bytu pod plovoučku, to by byl průšvih. Také nám to zklidilo posledních pár meruněk, které přežily mrazy. Teď nám vezou další várku, tak jdu ucpávat spáru mezi dveřma a prahem.

JosDosk
Ahoj všem. U nás už včera celý den vichr, ani kapička vody, strašné sucho. Vyhlížíme déšť a asi se jej nedočkáme. Vše jde mimo nás. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

stemi
Jo a berou na ně candáti

yetti
tak malá pracovní přestávka před dalším úprkem s bydlíkem do ciziny. Minulý týden cestovatelsky hezky, koupání v lomu Barbora, Hřensko, malá i velká Pravčická brána, Edmundova a Divoká soutěska, pevnost Königstein, Malé a Velké Tiské stěny, kolkolem po česko-saském švýcarsku, loupežnická zřícenina Šaunštejn, Jetřichovické stěny a okolí, lodí divokou Ploučnici a koupací zastávka na Mácháči .... pak po odvezení Matyáška na týdení tábor úprk na Křišťanovák s obytkou a tam s kamarády kytary u ohně. Počasí super, deštíky příjemné osvěžení a opláchnutí auta a vypočtené v době kdy to fakt nevadilo. Jedna noc v kempu. Tož asi tak a už se balíme do ciziny, do Alp a k móři ..... to píšu abyste neřekli, že na Vás kálím když karavanuju a nemakám Úsměv

.... jo a vyvětral jsem skůtr, praskla hadička na benzín tak než jsem zjistil co se stalo tak kompletní rozborka a sborka a ještě jsem stihl pohodu na gauči Úsměv Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line