06.05.2025 07:43
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Admin_Radek
Teda yetti, ty seš tak radioaktivní, že by nad tebou měli postavit sarkofág jako v Černobylu Šklebící se.
Upravil/a Admin_Radek dne 20.03.2017 13:39
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Robert
A že si dnes nikdo nezajásal nad tím, že jsme se dožili dalšího jara? www.celysvet.cz/skin/smile/s3134.gif

yetti
Já jásám, ale proč mě bolej tolik záda a mám odřený ruce? To je asi vod toho hezkýho počasí a trošku vod toho betónóvání. A to sem se na jaro docela těšil Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
My taky jásáme, že už se paní Zima (snad) odporoučela a je konečně jaro. Však už jsme taky do kotle naházeli asi 35 metráků uhlí, hodně dřeva, nějaké brikety a ještě i plyn (ten jsme neházeli do kotle Šklebící se).... Jaro je jaro.... ale letošní zima byla (díky tomu sněhu) docela parádní, že ? www.celysvet.cz/skin/smile/s12820.gif

stemi
Však už jsme taky do kotle naházeli asi 35 metráků uhlí, hodně dřeva, nějaké brikety a ještě i plyn

Se muším pochlubit, ač jsem velmi sporadicky hlavně z důvodů lenosti i přes noc vstávat a polínkovat, spouštěl i plyn. Tak zrovna přefčírem přišlo plynovyúčtování (i s vařením) a jsem na třetině loňského roku..tedy s dřívím zdarma Mrknutí
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
včera ještě krásně, tak jsem s klukama kartáčoval trávník. Jinak spotřeba dřeva v letošní zimě je cca 5m a to včetně sauny kterou děláme i dvakrát týdně, hottubu, krbíku i ohniště. Dále jeden vak lisovaných briket a nějaká elektřina. Většina přímotopů nebyla dosud zprovozněna a ty tři co jsou se občas sepnou na druhý stupeň z devíti. Sem tu novou boudu asi přeizoloval či co .... a dnes chčije a chčije, ale už od zítra má být zase slunečno. Míchačka a kamarád se těšej na sobotu, kdy se zase pořádně protáhnem, deska sklepa už je, teď to poženem do štoku Pff

Jarda a Maru
Hmm, mě ten déšť taky zaskočil.... Včera, když bylo krásně, jsme museli na skok do Brna a taky jsem čekala, až ta naše lepivá půda oschne, abychom (lajdáci) mohli konečně "zrýt" a já nasázet jarní česnek.... A tak jsem místo toho teď rozsázela rajčata za oknem.....www.celysvet.cz/skin/smile/s1297.gif

drbolovi
Dnes je sice opět zataženo,ale nevadí.Odpoledne odjíždíme se nahřát do termálů Hegyko.Budeme až do příštího čtvrtka- tak nás tady neuvidíte

Jarda a Maru
Evi, užijte si to tam, má být krásně, Hegykö máme taky moc rádi....www.celysvet.cz/skin/smile/s1493.gif Skoro vám závidím... já jdu sázet česnek....smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-151.gif

vondracek
Sice ráno jinovatka, ale sluníčko začalo krááásně hřát. Šklebící se

JosDosk
Ahoj všem. U nás fóká neuvěřitelně ledový severák, hned jsem se šel podívat přes interfernet na synoptickou mapu ČHMÚ, kde se to bere. Takže proud vzduchové hmoty ze severní Kanady a Aljašky nasává horním okrajem tlaková výše nad Skandinávií a přesně od severu ji posílá k nám, přímo do ČR. Pomáhají tomu dvě tlakové výše jižněji od tohoto koridoru v Atlantiku, takže to sem fučí jak po válečkové dráze, válečkovém přepravníku. I tak se někdy zadaří. Ale zítra a další dny už sem bude proudit teplejší vzduch z východního středomoří. Ještě, že tak. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
krásné ráno, azůro .... tedy hvězdno, auta bílá a voda v misce u Máši s ledovým škraloupem. Vypadá to dnes na nádhernej den. Sklep už stojí, zbývá už jen strop a malej bagřík a pak snad už jen tráva a sekačka a papá bahno a staveništní bordýlku.

Dal jsem za úkol Hance, aby si vymyslela jak chce mít uspořádání věcí v tom sklípku a začala tím, kam mi pověsí klobásy a uzený a uskladní víno .... no není k sežrání ? Pff

Jarda a Maru
yetti napsal:

Dal jsem za úkol Hance, aby si vymyslela jak chce mít uspořádání věcí v tom sklípku a začala tím, kam mi pověsí klobásy a uzený a uskladní víno .... Pff

A já myslela, že to bude sklípek na jabka a na brambory.... Šklebící se bestpage.sk/gif/jidlo-piti/gif-bestpage-sk-410.gif

yetti
Maruško, toho jsem se taky bál, ale koukám, že se učí rychle a překvapila Úsměv

Admin_Radek
Teď si ji hlavně nevzít, jinak ztratí invenci Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
konečně to můžu doma vobhájit, mi to zakázal pětihvjezdičkovej Sitovej Admin Šklebící se Šklebící se Šklebící se.... ale klobásky viset vedle brambor můžou, stejně se časem potkaj na talíři, tak aby si zvykli že? Pff

Admin_Radek
Yetti, já nic nezakazuju, to bylo jen nezávazné doporučení, jak udržet Hančinu motivaci Šklebící se.

Ještě tak abys svou nechuť do ženitby sváděl na mě Vyděšený.

yetti
.... áďo nebuj, si dělám prču Šklebící se Pff

Ten den je najednou tak dlouhej, že jsem toho fčera podělal doma tolik, že mi až bolej záda .... počasí super, jen saunu musíme posunout na později. Už je dlouho vidět a sousedi maj poslintaný vokno Úsměv

Jarda a Maru
yetti napsal:

Ten den je najednou tak dlouhej...

Mně zas připadá, že mi teď ta hoďka hlavně ráno dost chybí.... Než nakrmím tu naši havěť, pak sebe, něco málo poklidím, projdu zahradu, pokecám se sousedkou.... tak je hnedle poledne a to už muším mít i uvařenej oběd... Odpoledne a večer si už nestěžuju..... bestpage.sk/gif/voda-koupani/gif-bestpage-sk-10.gif........Šklebící se

Jirka a Jarka
Maru,prosím mám dotaz pustíš také sousedku ke slovu ?????????????????????????www.celysvet.cz/skin/smile/s12035.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1