02.05.2025 18:34
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [12]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Připomínky, náměty
Jarda a Maru
Ahoj Radku, prosím tě, chtěla jsem dát do "Japa je..." příspěvek č. 13.. video a zase to neumím... Nespěchá to, to videjó už teď bude aktuální asi dlouho.... bestpage.sk/gif/snehulaci/gif-bestpage-sk-32.gif

Admin_Radek
Ahoj Maru, videa do příspěvků dávat nepůjdou, respektive stejně jako na Blueforu na ně můžeš dát odkaz. Přidáním přípony .jpg systém neošálíš. Použij volbu vložit odkaz.

Pro Pepu a Roberta- místo bydliště, pokud bylo uvedeno, má každý ve svém profilu. Vím, že jste zvyklí z C24, že se objevuje i v diskusi pod avatarem, ale myslete na to, že Mirek fun je narozdíl ode mě programátor. Já musím brát redakční systém, jak je, případně využít hotové pluginy.

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

Ahoj Maru, videa do příspěvků dávat nepůjdou, respektive stejně jako na Blueforu na ně můžeš dát odkaz. Použij volbu vložit odkaz.

Radku, ale jak ?? Mě ani to nejde... !?
http://stemi.rajc...I_1021.jpg

Už to jde. Místo ikony obrázku dáš ikonu zeměkoule se šipkou.
Upravil/a Admin_Radek dne 10.11.2016 13:30

Admin_Radek
Do profilu je nutné při registraci nově zadat bydliště a datum narození. Prosím, doplňte do svého profilu. Nemusíte zadávat přesné bydliště, stačí přibližné. I když bydlím cca 9 km od Olomouce, zadal jsem Olomouc.

Jo a trochu jsem Vím proházel levé a pravé panely Šklebící se
Upravil/a Admin_Radek dne 10.11.2016 18:27

Jarek a Hanka
Radku, myslím, že nám jdou hodiny na webu o hodinu napřed. Časy vložených příspěvků nějak nesedí. Snad chyba není u mě ? Zamračený

Admin_Radek
Hodiny jsou dobře. V příspěvku je (nelogicky) datum a čas registrace profilu.

Jarek a Hanka
Admin_Radek napsal:

Hodiny jsou dobře. V příspěvku je (nelogicky) datum a čas registrace profilu.

Mám na mysli čas, uvedený v úvodu Přidané: (bez přihlášení je tam čas o hodinu dopředu).

Admin_Radek
Už přenastaveno Úsměv.

Jarda a Maru
Źe je zde nastavený letní čas jsem já upozorňovala už ve 13. příspěvku... Ale moje příspěvky se holt nečtou .... Naštvaný

Admin_Radek
Maru, snažím se číst poctivě, ale nějak to množství příspěvků nestíhám sledovat Úsměv.

Jarda a Maru
Radku, ještě bych potřebovala návod co a jak vymazat v "CITACI" příspěvku, aby to mělo tu správnou štábní kultůru. Povedlo se mi to jednou (přísp. č. 18), vůbec nevím jak a od té doby ne a ne....Naštvaný

Admin_Radek
Maru, ve FAQ je nově přidán návod jak přidat citaci, obrázek a odkaz.

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

Maru, ve FAQ je nově přidán návod jak přidat citaci, obrázek a odkaz.

Radku díky, hned to vyzkouším.
A nevím proč pořád jenom já, ale zase mám problém.. dostat se do "Rajčete." Je tam zřejmě změněné heslo ??.... Zamračený

Admin_Radek
Ahoj, vidím, že jsi citaci zvládla Úsměv.
Tak v tom hesle na Rajče já prsty nemám. Nikdy jsem tuhle Milošovu galerii nepoužíval, tak ani nevím, jaké heslo má.

jana a franta
Ahoj, já se do Rajčete normálně dostanu. Přihlášení a heslo je jak bylo. Abych to prubnul, tak jsem přihodil pár fotek z Mošoně a mě to funguje,
Upravil/a jana a franta dne 12.11.2016 10:13

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

Jo a trochu jsem Vím proházel levé a pravé panely Šklebící se

Nedovedeš si představit, jak já, která nepoznám která je pravá a levá, v tom tápu.... smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-79.gif

yetti
Maru neboj, to das ;-) ....znam firmy, ktere meni sw schvalne a cast. Pry kvuli streejotipu, maj pak prej lidicky furt ve strehu. A nas admin to mysli s nasi kurou mozkovou dobre :-)
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Radku, to víš, že to nakonec dám... Ale jak trpím... A hlavně obchoďáky si v tom libují. Naposled jsem hledala v Kaufu kvasnice a nevěděla o nich ani slečna z informací... Našla je až ta slečna, která je tam vyskladnila.... Naštvaný

Vera
Mám dotaz,možná že mi v záplavě příspěvků z minulých dní uniklo-zánikem starého fora zanikne i obsah ??

Admin_Radek
Věro, neřešil jsem. Zkopíroval jsem založení KK50 a dva články od Pepy. Možná ještě ve chvílích času nakopíruju i další Pepovy články, ale já osobně si myslím, že nikdo si nebude tvořit plovákovou vodoměrku, zapřahací přípravek, bojler ani tlakovou vodu.

Jestli se chcete někdo v kopírování vybraných vláken z původního fóra realizovat, máte možnost, klidně Vám ve fóru udělám sekci na "Archiv původních stánek KK50". Ale chce to fakt vybrat, protože 95% jsou věci, které byly aktuální v době, kdy se psaly a nemá cenu je nikam kopírovat. Tak to aspoň vidím já.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1