V sobotu jsme byli jen tak na jednodenním výletě. Teda vyjeli jsme už v pátek pozdě odpoledne a přespali v Rožnově pod Radhoštěm na parkovišti u Lidlu.
Hned ráno jsme asi tak hoďku strávili v Kopřivnici v muzeu osobních automobilů Tatra a poté jsme zaparkovali v Trojanovicích a lanovkou vyjeli na Pustevny.. Předpokládali jsme, že kolem poledne vyleze sluníčko, ale bohužel ... nahoře byla mlha, takže žádné krásné procházky a výhledy, chaly Libušín i Maměnka byly v té mlze sotva vidět a Tanečnici jsme úplně vynechali. Jen jsme příjemnou asi kilometrovou procházkou vylezli k soše Radegast a pak z horní stanice se zase vrátili lanovkou dolů.
Ani bych se o tom výletu nezmiňovala, protože Pustevny určitě všichni znáte, ale v Kopřivnici jsou muzea Tatra - osobní auta, slovenská Strela a nově nákladní auta. My jsme byli zatím v těch osobních a ta nákladní a Strela nás čekají příště, protože do Strely se bylo nutné předem objednat... a tady mám pár fotek ...https://kubaklara..._Pustevny/Upravil/a Jarda a Maru dne 24.11.2021 07:18
Jéje, Milošu, pravdu díš , mně taky nee, hází mi to "chybu 404". Tak semtotam taky vopravila
A když mluvíme o těch "opravách", tak mně poslední dobou nejdou příspěvky upravovat. Opravím, dám "uložit změny" ... a nic se neopraví. Udělám to znovu a znovu a nic. Teprve až úplně odejdu z webu a poté se vrátím, úprava je provedená ... Máte to také tak, nebo zase jen já? ... Upravil/a Jarda a Maru dne 24.11.2021 14:49